IKLAN

Anda mahukan laman sesawang anda atau produk anda menjadi perhatian?

Menurut statistik, daripada 29,179,952 daripada penduduk di Malaysia, pengguna internet dianggarkan seramai 17,723,000 dan sebahagian dari mereka adalah pengguna tegar yang sering melayari laman sesawang untuk mencari maklumat dan informasi terkini, mencari bahan berita atau artikel untuk dijadikan bahan rujukan.

Kepopularitian laman sosial juga menjadikan pengiklanan secara maya ini akan membolehkan laman sesawang anda diakses oleh pembaca yang berpotensi untuk menjadi pelanggan anda.

IKLAN2015

Khabarkinabalu.com telah didaftarkan dan mula beroperasi pada awal bulan Februari 2013, dan sehingga kini purata bilangan pembaca untuk laman sesawang ini ialah 1034 pengunjung setiap hari, dan dijangka akan meningkat setelah khabarkinabalu mempunyai pengisian artikel yang lebih konsisten dan menyeluruh kelak.

Sehingga kini, awal JULAI 2016 , jumlah pengunjung sebanyak 1,410 993  dalam tempoh 38 bulan.

Menjadikan purata statistik bulanan 37 131 ribu pengunjung sebulan atau purata 1,197 lebih pengunjung sehari.

Ini merupakan statistik untuk laman web KHABARKINABALU.COM sahaja,
tidak termasuk rangkaian web jawatankosong.khabarkinabalu.com

Pihak Khabar Kinabalu komited untuk terus menjadikan Khabar Kinabalu sebagai medium penyampai yang berkesan dan berinformasi kepada semua warga Malaysia khususnya di Negeri Sabah.

Penambahbaikan serta peningkatan penyampaian berita dan informasi juga sedang giat dijalankan.

Oleh itu, tempah ruang iklan anda sekarang. Pelbagai saiz iklan dengan harga pengiklanan yang berpatutan untuk dipilih. Setiap jenis papan iklan adalah terhad kuantiti yang dipaparkan. Ini bertujuan agar laman ini tidak dipenuhi dengan iklan. Iklan anda menjadi ekslusif tanpa banyak pesaing untuk merebut ruang iklan di tempat yang strategik.

Kami juga menawarkan khidmat advertorial untuk mempromosikan sebarang artikel berbentuk pengiklanan pada kadar harga berpatutan.

Cepat, sebelum terlambat!

Untuk pertanyaan lanjut sila email –

khabarkinabalu@gmail.com / budakhutan10@gmail.com